Bilder

Nedan: Vi har nu tagit fram en ElmTank på 1,5 m3 som dras med pickup eller liknande fordon.
Tanken kan förses med pump, elverk samt elpatron för användning vintertid.
Ett smidigt sätt att trycksätta fastigheter vid haverier eller planlagda driftstopp.

 

Nedan : Den första ElmTanken på 10 m3 som är avsedd för montage på traktorsläp med lastväxlarkrok. Tanken är utrustad med Elverk och frekvensstyrd pump.

 

 

Nedan:  Full aktivitet i verkstan när tillverkning av ElmTankar pågår för fullt. Kunderna upptäcker mer och mer de smarta lösningar som tanken erbjuder och den höga kvaliten.  

 

Nedan :  Lidköping och Götenes kommuner har nu fått sin första ElmTank levererad. De har valt tillbehören frekvensstyrd pump samt inbyggt elverk. Elpatron med cirkulationspump, Förvaringsskåp på baksidan tank, Tryckautomat för tömning i kärl, Kapell för att skydda tanken från fågelspillning samt övrig smuts, Låsbart stöldskydd för krok, mm.

Se bilder nedan från leverans.

Nedan: Olle Elm överlämnar ElmTanken till Sören Ingmarsson vid Lidköpings kommun.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Nedan : Trollhättans Energi har nu fått sin 3:e ElmTank levererad och är nu mycket bra rustade vid dricksvattenbortfall. Nu kan de trycksätta fastigheter med alla 3 tankarna, eller trycksätta med 2st och leverera vatten till de 2 med den 3:e tanken. Trollhättan har tidigare trycksatt en 11 våningar hög fastighet och på så sätt kunnat hålla igång verksamheten. ElmTanken har hjälpt Trollhättan så mycket så deras beslut blev att 3st ElmTankar skulle finnas inom kommunen.
Vi är oerhört glada och stolta att vi fick leverera dessa tankar till Trollhättan.
På bilden nedan så hämtar Trollhättan sin 3:e tank.

  

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Nedan: ElmTanken som är levererad till Lerums Kommun är utrustad med många tillbehör för att kunna användas på fler olika sätt.

Utrustningen är: Frekvensstyrd pump, Elverk med extra stor bränsletank, Värme i tanken för att förhindra frysning, Extraförstärkta låsbyglar för skåp, Extra skåp för utrustning, Tidsstyrd tappkran, Tankrengörningssystem med spraybollar i varje skott, Förvaringskapell, mm. 

 

 

Nedan: ElmTanken levererad till Borås Kommun för att säkerställa dricksvatten även vid haverier.

 

 

Nedan: ElmTanken är inkopplad på vattenledningen vid Säfsens skidanläggning och kommer nu att utgöra en vattenbuffert på 10m3. Med den extra kapaciteten så klaras den höga vattenförbrukningen när alla ska duscha,mm. ElmTanken kommer nu att byggas in med ett tält där värmefläktar monteras.

 

Nedan: Bilder på ElmTanken som är levererad till Ludvika Kommun och Säfsens skidanläggning.


Ovan : Driftingenjör Lars Johansson Ludvika kommun tar emot tanken från Fredrik Elm. (ElmTanken)


Nedan:
 Bilder på Elmtanken som är levererad till Laholmsbuktens VA. 

 

Nedan: Bilder på Elmtanken som är levererad till Oslo kommun.

 

 

 

 Nedan: Bilder vid överlämning och genomgång av ElmTanken i Strömstad. VA-Chef Jerry Johansson tar emot tanken av Fredrik Elm